Algemene Informatie

Algemene informatie

Hier vindt u alle informatie over de lessen en cursussen.

Openingstijden
Privé-lessen en privé-workshops zijn te plannen op:
maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur

Een les duurt gemiddeld 50 á 60 minuten.
Een privé-workshop duurt 120 minuten of langer, in onderling overleg.

Groeps workshops
Vrijdag, zaterdag en zondag

Annuleringsvoorwaarden
Privé-lessen kunnen tot 48 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Als het korter van tevoren is, dan wordt 100% van het afgesproken bedrag in rekening gebracht.

Bij cursussen en workshops wordt bij afzegging na aanmelding en boeking 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Is de afzegging korter dan 4 weken voor de startdatum, dan betaalt u het volledige bedrag 100% van de cursus of workshop. Mocht u zelf verhinderd zijn voor een cursusdag maar iemand anders kan uw plaats innemen, dan kunt u in overleg iemand anders laten deelnemen. Het verzetten naar een andere cursusdatum behoort niet tot de mogelijkheden.

Bereikbaarheid
Komt u met de auto? Parkeren kan op de Sportlaan 3 in Moordrecht. Let op: sommige GPS-systemen kunnen dit adres niet vinden. Volg dan de volgende routebeschrijving: neem afslag Moordrecht, vanaf de rijksweg in Moordrecht 2e straat rechts, dit is de Weidezoom. Deze straat uitrijden tot hij overgaat in de Sportlaan. Rijd de Sportlaan uit tot het einde, voor het bruggetje. Daar kunt u parkeren en de voetgangersbrug oversteken ons erf op.

Met het openbaar vervoer zijn wij ook prima bereikbaar. Er is een goede treinverbinding naar Gouda en daar staat de bus naar Moordrecht op je te wachten. Deze doet er 13 minuten over om bij de halte Prins Bernhardbrug in Moordrecht te komen. Je loopt vervolgens over de brug en dan meteen links de Vierde Tochtweg in. Nummer 9B is dan na 700 meter aan je linkerhand.

Het is niet mogelijk om een hond mee te nemen op het erf in verband met onze eigen dieren.

Lessen

De lessen kun je volgen op een locatie naar keuze, of bijvoorbeeld op je eigen manege of pensionstal. Het is ook mogelijk om te komen lessen op mijn locatie in Moordrecht op één van onze paarden. Je kunt kiezen voor een rijles, vrijwerkles maar ook massage en TTouch behoren tot de mogelijkheden.

Als je niet met je eigen paard kan reizen of niet de beschikking hebt over een eigen paard, dan kan je een paard huren voor je (rij)les. Onze vijf paarden in Moordrecht leven op een Paddock Paradise en daar kan je mee lessen.

Daarnaast heeft Paardenplezier andere locaties (landelijk) waar verschillende trainingen, workshops en clinics worden georganiseerd, zoals:

Educatief centrum de Keulseweg
Keulseweg 34, 2641 PK Pijnacker

Voor de lessen geldt een opzegtermijn van 48 uur, daarna is een vergoeding van 100% van het lesgeld verplicht.

Workshops en cursussen

Workshops en cursussen vinden plaats in een comfortabele omgeving op onze vaste locatie in Moordrecht op de Vierde Tochtweg 9B.
Parkeren met een auto is op de Sportlaan 3 in Moordrecht.
Parkeren met trailer als je een eigen paard mee hebt, is op de Vierde Tochtweg 9B in Moordrecht.

Ook is het mogelijk om een cursusdag op een andere locatie te organiseren. De invulling van de dag kunnen we nader bepalen. Dit is o.a. afhankelijk van de interesse van de deelnemers en de mogelijkheden op de betreffende locatie.

Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden

U kunt hier klikken voor de Privacyverklaring van Paardenplezier.
U kunt hier klikken voor de Algemene Voorwaarden van Paardenplezier.

Contact en Parkeren

Contact

Miranda van de Schuur
Bezoekadres:
Vierde Tochtweg 9B
2841 LS Moordrecht

Parkeeradres:
Sportlaan 3
2841 EB Moordrecht
U kunt parkeren aan het einde van de Sportlaan. Lopend kunt u het bruggetje oversteken en dan zit Paardenplezier aan de overkant.

06 - 51 36 23 92
paardenplezier@hotmail.com