Voice Dialogue en paarden

Voice Dialogue is een methode waarbij je verschillende aspecten van iemands karakter in het spotlicht zet. Dit geeft vaak nieuwe inzichten en mogelijkheden om kanten waar iemand minder mee voor de dag komt, verder te ontwikkelen. Het onderkennen en onderzoeken van dualiteiten brengt een bewustzijnstranformatie op gang. Bij deze energetische methode leert een coachee zijn of haar vele 'subpersonen' kennen zodat ze bewust ingezet kunnen worden.

Voice Dialogue en paarden
In Voice Dialogue sessies zien we paarden de verschillende energiepatronen signaleren, er direct op reageren en daarmee zowel de coach als de coachee van veel informatie voorzien. Maar ook projectie op de paarden, zeker bij het werken in een kudde, kan sterke leermomenten bieden.

Werken met eigen thema
Door deze dagen diepgaand met je eigen thema aan de slag te gaan, ervaar je niet alleen zelf de toepassingsmogelijkheden van Voice Dialogue maar maak je tegelijk een grote stap in je zelfbewustzijn en professionaliteit als coach. Ter voorbereiding vul je een vragenformulier in om leerwensen en persoonlijke thema's  alvast naar boven te halen, zodat je sneller de diepte in kunt tijdens de cursusdagen.

Door de twee evaren docenten en het werken in een kleine groep is het een intensieve cursus waarbij je als professional groeit en meteen met werkvormen naar huis gaat die je kan inzetten bij je coachsessies.

Deelnemers van eerdere cursusdagen geven het volgende aan:
* de duurzaamheid van mijn coachsessies is vergroot
* ik heb geleerd om mijn eigen kwetsbaarheid en compassie juist in te zetten als instrument
* het heeft mij veel gebracht om te kijken naar de breedheid en het uitgebreid stil staan bij de primaire kanten waardoor ik deze beter kan faciliteren
* wat was dit gaaf om te doen, met de paarden is het zo ondersteunend voor de coachee en voor mij als coach

Voorwaarde voor deelname: blok 6 van level 1 voor Equine Assisted Coaches van de Keulseweg en coaches die voldoende ervaring hebben met Voice Dialogue (dit laatste ter beoordeling door de docenten).

Praktische informatie
De cursusdagen zijn is van 11:00 - 17:00 uur. Vanaf 10.30 uur ben je van harte welkom. 
De twee docenten zijn Miranda van de Schuur en Linda Doornweerd.

Locatie
Vierde Tochtweg 9B
2841 LS Moordrecht

Kom je met de auto dan zijn er voldoende parkeerplekken op de parkeerplaats op het adres:
Sportlaan 3
Moordrecht

Kosten
€ 725,00 incl. 21% BTW. Dit is voor twee cursusdagen begeleid door twee ervaren docenten inclusief lunch, koffie, thee en versnaperingen

Datum
In onderling overleg. Heb je een groepje waarmee je deze cursusdagen zou willen doen, neem contact op en we plannen een datum.

Maximaal aantal deelnemers
8

Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier.

< terug naar cursussen