Chakra lesdag

Een bijzondere en verdiepende dag over chakra’s, paarden en persoonlijke ontwikkeling.

Chakra’s zijn energiecentra in het lichaam van mens en paard. Dr. C.G. Jung refereert naar de 7 hoofd-chakra's als de 7 poorten naar bewustwording. Elk chakra heeft zijn eigen doel, eigen associaties en eigen connecties. Door te leren hoe om te gaan met de chakra’s ben je beter op jezelf afgestemd en minder gemakkelijk uit balans te krijgen. Voor een coach vormt de studie van de chakra’s een handig hulpmiddel tot het begrijpen van de eigen belevingswereld en die van anderen. 
Naast het kijken naar de chakra’s bij mensen wordt er ook veel aandacht besteed aan de chakra’s bij de paarden. Je leert waar de chakra’s zitten bij een paard en van daaruit kan je kijken wat het paard nodig heeft.
Het is een bijzondere dag doordat de chakra’s gevoeld worden bij jezelf en de paarden. Er kan gekeken worden naar blokkades en hoe hier mee om te gaan. Het levert een verdieping op in je vaardigheden als mens en coach.

Praktische informatie 
De workshop is van 11:00 uur tot 17:00. Vanaf 10.30 uur ben je van harte welkom en staat de koffie en thee klaar.  Het kan iets uitlopen, als we voor de afronding meer tijd nodig hebben.

Locatie
Vierde Tochtweg 9b
2841 LS Moordrecht

Kom je met de auto, dan zijn er voldoende parkeerplekken op de parkeerplaats op het adres: 
Sportlaan 3
2841 EB Moordrecht 

Kosten
€ 250,- exclusief 9% btw (€ 272,50 inclusief 9% btw). Dit is inclusief lunch, koffie, thee en versnaperingen. 

Data
Donderdag 29 mei 2025

Max aantal deelnemers
6

Aanmelden
Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier.

< terug naar cursussen