Polenreis: 100 paarden op 100 hectare
zomer

In de zomer kan je ook mee naar Polen. We gaan verschillende kuddes paarden observeren, een natuurwandeling met paarden maken en een themacoaching doen. We verdiepen je kennis en ervaring van het lezen van paardensignalen en gedrag. De opgedane kennis gaan we toepassen tijdens het vrijwerken met paarden. Verder komen er bij elke deelnemer ontwikkelingspunten naar voren. Deze week is heel geschikt om hiermee aan de slag te gaan.
Je gaat aan het einde van deze week naar huis met veel extra kennis over paarden en jezelf.

Verblijf, kosten en aanmelding
De week gedragsbewustwording duurt van zondag t/m zaterdag op de eeuwenoude Silezische boerderij. De boerderij ligt in een natuurgebied in het zuid-westen van Polen. De gastdame staat garant voor bourgondische gezelligheid.
Het verblijf is op basis van een eenvoudige vierpersoonskamer en het sanitair is op de gang. We krijgen drie keer per dag een heerlijke maaltijd (vegetarisch mogelijk). Verder de hele dag door koffie, thee, zelfgemaakte limonade en versnaperingen. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met verse producten uit de streek.
In totaal kost de week € 1.299,- (incl. 9 % BTW). We carpoolen met elkaar in ongeveer 9 uur naar Polen en we delen met elkaar de reiskosten.

Data
Zondag 18 augustus tot en met zaterdag 24 augustus 2024

Locatie
Een eeuwenoude Silezische boerderij. De boerderij ligt in een natuurgebied in het zuid-westen van Polen.

Docent
Deze week van gedragsobservaties van de paarden en lichaamsgericht werken voor jou, wordt begeleid door Miranda van de Schuur.

Aantal deelnemers
Minimaal 7 deelnemers en maximaal 8.

Interesse voor en/of nieuwsgierig naar de reis? Neem contact op met Miranda van de Schuur. 
Voor een foto-impressie van de locatie kijk op de website van Ijslanderfarm Punktur

Inschrijven
Inschrijven kan via dit inschrijfformulier

< terug naar Cursussen