Lichaamsbewustzijn en gewaarzijn

Leer bewuster omgaan met je energie en lichaam

Deze lesdag staat in het teken van het onderzoeken van je eigen lichaamsbewustzijn. De onderwerpen die daarbij aan bod komen zijn: bewustwording van je eigen lichaamshouding en non-verbale signalen, de uitwerking op anderen (zowel mens als paard) en het vinden van kracht en balans door aarding en centreren.
Daarnaast leent de lesdag zich ook heel goed voor het leren van oefeniningen die je met een klant of coachee kan doen. Tijdens het coachen is het belangrijk dat de coachee bij zijn gevoel kan komen, waarbij lichaamsbewustzijn een grote rol speelt. Het ervaren van de kracht en stevigheid in het zijn wordt gestimuleerd en deze zelf ervaren oefeningen kan je meenemen naar je dagelijkse praktijk.

We doen ook oefeningen samen met het paard waardoor je je nog meer bewust wordt van de onderlinge afstemming. Door te ervaren hoe je elkaar wederzijds beïnvloedt, ontstaat er ruimte om bewuster met je eigen energie en lichaam om te gaan. Je leert “uit je hoofd” en bij jezelf te komen en te blijven. Van daaruit kan je non-verbale signalen en energieverschuivingen bij jezelf waarnemen, maar ook bij anderen of het paard. Je leert in je kracht te staan en een stabiele factor te zijn in je omgang met anderen en het paard.

Er wordt gewerkt in een kleine groep van max. 6 deelnemers. Hierdoor kan er naar persoonlijke wensen en behoeften gekeken worden voor een optimale persoonlijke ontwikkeling.

Praktische informatie 
De workshop is van 11:00 uur tot 17:00. Vanaf 10.30 uur ben je van harte welkom en staat de koffie en thee klaar. Het kan iets uitlopen, als we voor de afronding meer tijd nodig hebben.

Locatie
Vierde Tochtweg 9B, 2841LS Moordrecht

Kom je met de auto, dan zijn er voldoende parkeerplekken op de parkeerplaats op het adres: 
Sportlaan 3
2841 EB Moordrecht 

Kosten
€ 220,- exclusief btw (€ 239,80 inclusief 9% btw). Dit is inclusief koffie, thee, lunch en versnaperingen. 

Datum
nieuwe datum volgt nog

Max aantal deelnemers
6

Aanmelden
Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier.

< terug naar cursussen