Unleash Your Inner Wisdom Circle

Een geheel verzorgde dag jezelf, in samenzijn van een fijne vrouwengroep, helemaal onderdompelen in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van coaching met paarden.

Echt diepgaand aan de slag met jouw vragen en thema's. Antwoorden krijgen en zelf oplossingen laten ontstaan waar je een leven lang wat aan hebt. In één dag ga je een enorme groei doormaken en handvatten krijgen om zelf verder aan de slag te gaan met hetgeen dat jij zo graag wilt voor jezelf.

Ben jij klaar voor het ontvangen van alle wijsheid die een paard jou te bieden heeft om jouw persoonlijke ontwikkeling aan te gaan? Op deze diepgaande dag ontvang je in de groep sowieso twee coaching sessies in de kudde met de paarden: één in de ochtend en één in de middag. Tussendoor volgt een andere, verrassende activiteit die jou helderheid zal geven en geïntegreerd zal worden in je laatste sessie met het paard.
Wat de vorm van de sessies betreft kunnen alle coachvormen gevarieerd worden: een opstelling, een activiteit en/of observeren.

In een klein groepje samen met andere vrouwen kan jij op een veilige manier jouw pad verkennen en tevens leren van iedereen om je heen. Is dit de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling? Deze dag is echt een cadeau voor jezelf, je ziel en jouw soulpurpose.

Deze geheel verzorgde dag Unleash Your Inner Wisdom Circle bestaat uit:
- twee sessies coaching met paarden
- een geleide meditatie
- ruimte voor ieders persoonlijk proces
- verrassende activiteit tussen de twee sessies door

Praktische informatie
De workshop is van 10:00 - 16:00 uur. Vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom. 
De twee docenten zijn Miranda van de Schuur en Wieke Musler.

Locatie
Vierde Tochtweg 9B
2841 LS Moordrecht

Kom je met de auto dan zijn er voldoende parkeerplekken op de parkeerplaats op het adres:
Sportlaan 3
Moordrecht

Kosten
€ 349,00 incl. 21% BTW (inclusief lunch, koffie/thee en versnaperingen)

Datum
Nieuwe datum volgt snel

Maximaal aantal deelnemers
6

Aanmelden kan via dit aanmeldingsformulier.

< terug naar cursussen