Yoga voor ruiters

Een reis door de chakra’s voor de afstemming tussen ruiter en paard! Deze yogacursus leert je het contact met je lichaam verbeteren waardoor het contact en de balans tussen jou en je paard ook verbetert.

Door theorie, opwarmoefeningen, lichaamshoudingen, ademhaling, muziekmeditatie en een eindontspanning leer je bewuster te worden van jezelf en je afstemming met je paard. Yogahoudingen werken in op alle lichaamsdelen en maken het lichaam sterk en tegelijk veerkrachtig. Yoga brengt je letterlijk en figuurlijk in balans en dat heeft direct invloed op de relatie tussen jou en je paard. Yoga leert de ruiter om meer ontspannen contact te maken met het paard. Door dit ontspannen contact ontstaat er ruimte en leer je beter te luisteren naar wat je paard je probeert te vertellen.

Praktische informatie
De workshop is van 10:00-12:00 uur. Vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom. De workshop vind plaats in een comfortabele omgeving met vloerverwarming voor de oefeningen. Voor meer informatie over de locatie zie locaties en bereikbaarheid onder het kopje 'workshops'. De workshop is exclusief lunch.
Locatie
Vierde Tochtweg 9b
2841 LS Moordrecht
Docent
Miranda van de Schuur: paardrijcoach, Centered Riding en Holistisch paardrij instructeur.
Kosten
€ 49.00 incl. BTW per persoon
Min. aantal deelnemers
6

< terug naar cursussen

Aanmelden voor 'Yoga voor ruiters'

Versturen