Kindercoaching

Bij Paardenplezier werken wij met een team van gecertificeerde  en ervaren kindercoaches, kinderpsychologen en orthopedagogen. Door deze diverse achtergronden kunnen wij elk kind een passend traject aanbieden. In overleg met de ouder(s) maken we een keuze voor de juiste begeleiding en werken we met verschillende activiteiten en methodes. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden zoals speltherapie, paardencoaching, Anders leren met paarden, Pony power voor kids, grondwerk met een paard en zelfs paardrijden behoren allemaal tot de mogelijkheden. Wij geven kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tm 18 jaar op een speelse manier de mogelijkheid om te ontdekken wie ze zijn. 

Kindercoaching met paarden heeft een krachtige werking op alle kinderen, denk ook aan kinderen  met bijvoorbeeld:
- Faalangst
- Pestproblematiek
- ADHD en ADD
- Autisme
- Huiselijk geweld
- Echtscheidingsproblematiek

Door middel van activiteiten en spellen krijgen kinderen en jongeren de kans over zichzelf te leren, zelfvertrouwen op te bouwen, te leren wie ze zijn in contact met anderen, zelfstandig keuzes te maken. Paarden geven altijd direct en eerlijke feedback. Ze kunnen hierdoor  situaties uit het dagelijks leven meteen uitproberen met de paarden. Ze kunnen hierdoor sneller leren wat voor hun werkt of niet werkt. In het dagelijks leven kunnen ze in vergelijkbare situaties hun nieuwe vaardigheden meteen inzetten. We bieden een veilige leeromgeving, lekker buiten in de natuur in alle rust.

Onder begeleiding van de coach, kunnen verschillende onderwerpen en thema’s bekeken worden. Een sessie duurt 1 uur en de kosten hiervan zijn € 105,- incl. 21% Btw

Coaching voor volwassenen
Coaching voor volwassenen kan met of zonder paarden. Er zijn veel mogelijkheden zoals systemisch werk, familie-opstellingen of het kijken naar onbewuste patronen. Vraag vooral naar de mogelijkheden en overleg. We kunnen de sessie aanpassen aan jouw coachvraag of wens.

De kosten voor een individuele sessie zijn:
1,5 uur € 195,- incl. 21% btw,
2 uur € 225,- incl. 21% btw, 

Voor duo-coaching  zijn de tarieven:
1,5 uur € 293,- incl. 21% btw,
2 uur € 330,- incl. 21% btw, 

Deze tarieven zijn exclusief 21% btw voor zakelijke klanten