Polenreis: 100 paarden op 100 hectare 2de keer

Verdiepen van de lesstof en de activiteiten van de eerste reis naar polen. Leer meer posoties tijdens het vrijwerken met de paarden. Systemische choaching, verdieping van het lezen van paarden gedrag. Met net zoveel leuke momenten en mooie eraringen zoals bij de eerste keer. 

Verblijf, kosten en aanmelding
De week gedragsbewustwording duurt  van zondag t/m zaterdag op de eeuwenoude Silezische boerderij. De boerderij ligt in een natuurgebied in het zuid-westen van Polen. De gastdame staat garant voor bourgondische gezelligheid.
Het verblijf is op basis van een eenvoudige vierpersoonskamer, het sanitair is op de gang. We krijgen drie keer per dag een heerlijke maaltijd (vegetarisch mogelijk). Verder de hele dag door koffie, thee, zelfgemaakte limonade en versnaperingen. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met verse producten uit de streek.
In totaal kost de week € 949,- (incl. 9 % BTW). We carpoolen met elkaar in ongeveer 9 uur naar Polen en we delen met elkaar de reiskosten.

Data
onbekend

Locatie
Een eeuwenoude Silezische boerderij. De boerderij ligt in een natuurgebied in het zuid-westen van Polen.

Docent
Deze week van gedragsobservaties van de paarden en lichaamsgericht werken voor jou, wordt begeleid door Miranda van de Schuur.

Aantal deelnemers
Minimaal 5 deelnemers en maximaal 8.

Interesse voor en/of nieuwsgierig naar de reis? Neem contact op met Miranda van de Schuur. 
Voor een foto-impressie van de locatie kijk op de website van Ijslanderfarm Punktur

Inschrijven
Inschrijven kan via dit inschrijfformulier

< terug naar Cursussen