Contact

Miranda van de Schuur
Bezoekadres:
Vierde Tochtweg 9b
2841 LS Moordrecht

Parkeeradres:
Sportlaan 3
2841 EB Moordrecht
U kunt parkeren aan het einde van de Sportlaan. Lopend kunt u het bruggetje oversteken en dan zit Paardenplezier aan de overkant.

06 - 51 36 23 92
paardenplezier@hotmail.com

Locaties en bereikbaarheid

Lessen

De lessen kun je volgen op een locatie naar keuze, of bijvoorbeeld op je eigen manege of pensionstal. Het is ook mogelijk om te komen lessen op mijn locatie in Moordrecht op één van onze paarden. Je kunt kiezen voor een rijles, vrijwerkles maar ook massage en TTouch behoren tot de mogelijkheden.

Als je niet met je eigen paard naar een van mijn locaties kan komen of niet de beschikking hebt over een eigen paard, kun je een paard huren.

Daarnaast heeft Paardenplezier andere locaties (landelijk) waar verschillende trainingen, workshops en clinics worden georganiseerd, zoals:

Educatief centrum de Keulseweg
Keulseweg 34, 2641 PK Pijnacker

Voor de lessen geldt een opzegtermijn van 48 uur, daarna is een vergoeding van 100% van het lesgeld verplicht.

Workshops en cursussen

Workshops en cursussen vinden plaats in een comfortabele omgeving op onze vaste locatie in Moordrecht op de Vierde Tochtweg 9b.
Parkeren met een auto is op de Sportlaan 3 in Moordrecht
Parkeren met trailer als je een eigen paard mee hebt, is Vierde Tochtweg 9b in Moordrecht

Ook is het mogelijk om een cursusdag op een andere locatie te organiseren. De invulling van de dag kunnen we nader bepalen. Dit is o.a. afhankelijk van de interesse van de deelnemers en de mogelijkheden op de betreffende locatie.